maanantai 1. helmikuuta 2016

Postapocalyptic make up inspired by Ember falls

Tuossa viikonlopun tienoilla kuului hienja uutisia Tampereelta, Ember falls teki melkosen levytyssopparin Universal music/Spinefarm recordsin kanssa! Ei vois enempää olla ylpee noista jätkistä ja onnellinen niiden puolesta. Sen kunniaksi päätin tänään tehdä vähän teemaan sopivan meikin, mikä on täysin inspiroitunut bändin sinkun Shut down with me:n ja uusien postereiden pohjalta.





Mua niin ketuttaa kun en omista mitään valoa, jonka kanssa sais otettua kuvia pimeämmässäkin. Sais otettua vähän paremmalla taustalla kun tän huoneen sotkun. Mutta näette idean. Kyl mä sen lampun vielä hankin.


Joskus  vuonna nakki ja peruna löysin bändin nimeltä Mekanism, kun tapasin baarissa vanhan koulukaverin ja hengattiin sen ja sen kaverin kanssa. Mekanismia kuuntelin ekan kerran seuraavana aamuna, kaikki lähti biisistä Our last day. Melkosesti olin kyllä yllättynyt, että löytyykö Suomesta, Tampereelta, ihan oikeasti tällasia helmiä? Bändi pääsi heti kuunnelluimpien joukkoon ja on pysynyt näiden vuosien aikana omien lempibändien kärjessä siitä lähtien.


Tossa 1,5 vuotta sitten huomasin bändin hakevan laulajaa ja päätin vähä koittaa kepillä jäätä, koska eipä siitä mitään häviäisi. Laitoin säälittävän yritykseni menemään ja vaikka en päässyt rakentamaan uraani muusikkona niin ei kyllä kaduta, sillä pian bändi ilmoittikin löytäneensä Tuomaksen. Jätkällä löytyy niin paljon annettavaa tolle bändille ja oon ihan varma että tää oli se tarvittava muutos, jolla bändi sai jalkaansa painavampien ovien väliin. On ollu ilo seurata bändin kehitystä ja oikeasti taiteellisesti äärettömän lahjakkaita ihmisiä ja heidän uransa kehitystä.


Lauantaina korkkasin viinipullon bändin kunniaksi ja edellee iha huikee olo. Valitettavasti tää näiden kuvien laatu ei nyt tuo tarpeeks esille mun kunnioitusta ja arvostusta bändiä kohtaan mutta ehkä jonakin päivänä saan sen esille! Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti