lauantai 13. helmikuuta 2016

Dinomania


Tää viikko. Nää fiilikset. Eilen kun nousin bussiin ja suuntasin naamani kohti Helsinkiä, huomasin vaan aattelevani kuinka nopeesti kelkka kääntyy mäessä. Että kuinka onnekas oon ollu elämässä lähiaikoina ja kuinka paljon kivoja asioita on tapahtunut.

Torstaina kävin ottamassa uutta tatuointia. Nää pärstäkertoimet on oikeestaan otettu vähän ennen kun lähdin kävelemään bussipysäkille. Mulla oli aamulla vähän ylimäärästä aikaa, joten päätin toteuttaa tälläsen huolen pornotähtilookin. Hajoilin suunnattomasti muutamalle selfielle, missä näytän siltä kuin mulla olis hieman epäonnistunut huultentäyttö.


En ihan odottanut, että käteen tatuointi sattuis noin paljon! No mutta, peitettiin samalla muutamaa arpea, mitkä on jäänyt muistoiksi pahimmista masennuksen hetkistä. Joskus ajattelin, etten niitä peitä. Syy siihen oli se, että kun ne siihen on tehty niin sen kanssa on elettävä. Mutta jostain syystä aloin ajatella että ehkä joskus on aika heittää menneisyyden haamut pois ja siirtyä muihin asioihin. Tällä kertaa heitin arvet ns. nurkkaan ja tilalle tuli aika ärsty dinotapaus, joka muistuttaa mua siitä että kun vituttaa, ahdistaa ja masentaa, niin mussa on aina olemassa se trex, joka pääsee kyllä mistä vaan läpi kun vaan on tarpeeksi voimaa ja tahtoa.



No mutta eikö näytäkin ihan kun mulla olis huulissa täytettä!? Aivan järkyttävä tää viimenen kuva, mutta koska hajoilen tolle edelleen niin pahasti niin haluan jakaa sen teillekin.


Kuvailin salaa itteäni sillä välin kun Jyri kävi tekemässä pahuuksia.



Saatiin tehtyä Rex ja ruusuja pikkuse aloteltuu, mut päädyttii et tehään loppuun parin viikon päästä. Oon onneks tatuointien suhteen superparantuja. Viimeks meni neljä päivää, nyt tää on alkanut jo tokana päivänä näyttämään parantumisen merkkejä (päästänyt ihoa pinnalta). Nyt vaan odottelen innolla että päästään jatkamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti