keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kpop inspired look


Jostain syystä päivät on mennyt kuunnellessa 4minutea, 2NE1a, BTS:ää... Näitä riittää. Mutta etenkin 4minuten Hate- biisi uudelta levyltä on kolahtanut. Voit kuunnella sen tästä.


Paidattomuus, koska paidattomuus on kiva. En malta oottaa kesää että pääsee käyttään croptoppeja. Ja mä tiedän, että nää kuvat on jollekin kauhistus. Siis. Ilman. Paitaa. Tissiliivit. Mutta siis, omaa mielipidettäni taas avaten, tää on hyvin normaali näky kesällä uimarannalla. Siellä tosin ei yleensä oo edes noita housuja jalassa.



Mulle alastomuus on ollut aina taidetta. Oon aika nuoresta asti lähes poikkeuksetta piirtänyt ihmisiä ja monesti alastomia sellaisia. Ihmiskeho on hieno asia, onhan se yksi kallisarvoisimmista asioista meidän elämässä. Se on jokaisen oma temppeli. Ihmiskeholla saa taiteessa aikaan mielenkiintosia asioita, niin valokuvaamisessa kuin maalaamisessakin. Sillä saa aikaan illuusioita ja efektejä. Ihmiskeho muuntautuu moneksi ja sillä saa herätettyä katsojassa erilaisia tunteita.

 Ihmiskeho alastomana yhdistetään monesti tietämättömänä seksiin. Kyllä, ihmiskeho on aika oleellinen tässäkin osassa. Ihmiskeho herättää siis seksuaalisia tunteita, mutta sillä saadaan herätettyä myös muita vahvempia tunteita. Ahdistusta, rakkautta, surua, inhoa, ylpeyttä... Koko tunneskaala voidaan herättää pelkästään käyttämällä taiteessa ihmiskehoa, erilaisia valaistuksia, taustoja ja asentoja. Itse henkilökohtaisesti rakastan lowkey- tyyppisiä, ahdistavia ja tunteellisesti vahvasti ladattuja valokuvia. Ja nimenomaan alastomasta ihmiskehosta. Ihminen on nimensä mukaisesti alastomillaan alastomana.


Alastomuus on niin paljon muutakin kuin seksiä. Toki jos lähdettäisiin avaamaan seksiäkin, saataisiin todeta että seksikin voidaan jakaa eri kategorioihin, ja kaikki ei todellakaan kuulu siihen perus jynkkyduracelpanemiskategoriaan, joka ilmeisesti on syy siihen, miksi osa ihmisistä pitää alastomuutta mediassa kauhistuttavana asiana. Yhtälailla kun alastomuus herättää erilaisia tunteita, voidaan näitä tunteita käyttää hyväksi. Voidaan tarkoituksella luoda katsojalle mielikuva riettaasta alastomuudesta. Mediassa tunnistaa kyllä hyvin nopeasti alastoman materiaalin, jossa on ideaa ja joka on taiteellisesti antoisa ja materiaalin, jossa on lähdetty liikkeelle ajatuksella "seksi myy".




Miksi päädyin itse näissä kuvissa yläosattomuuteen? Koska halusin esitellä teille mun suuria rintoja...
Ei kun halusin tuoda kuvassa esille tietynlaista androgyyniyttä. Pidän omassa kropassa taiteellisesti hyvänä puolena sitä, että rinnat ovat pienet, joten helposti vältytään mauttomalta seksikkyydeltä. Monet täysin alastonkuvatkin näyttävät herkiltä ja helposti lähestyttäviltä. Rintaliivit nyt tietysti jätin päälle ihan vain syystä, etten halua julkaista amatöörikuvia rinnoistani julkisesti. Se olisi mahdollista, jos mulla olisi hallussa omaa silmää miellyttävä, ammattitaitoisesti tuotettu kuva.

Jos katsotaan tuota 4minuten Hate-biisin musiikkivideota, siinä on haettu muutamassa tanssikohtauksessa juurikin tällaista komboa naisellisuudesta ja miehisyydestä (androgyyniys). Tytöillä on muuten meikattu ja loppuun asti mietitty naisellinen ulkomuoto, mutta päällä hiphop-kulttuurille ominaiset, miesten vaatteet. Tämän oman versioni ikuistamisessa hain samaa fiilistä. Tosin toin oman lisäni nimenomaan tuolla ihon vilauttelulla. Koska en ole kovin kurvikas vartaloltani, vaan olen jopa hieman poikamainen, sopii paidattomuus hyvin kokonaisuuteen. Jalassa mulla on Jack&Jonesin miesten farkut. Studiokuvauksia jos ajattelisi tällasen tyylin pohjalta, olis aika makeeta jos mulla olis tässä vielä miehekkäät maiharit tms. jalassa.



En tiedä teistä, mutta mulle tulee myös jostain syystä Jessie J- viboja tästä. Jessiellä on muuten sairaan makee lyhyt tukka nykyään. Lyhyttukkaisetnaisettulee!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti