keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Morning coffee



En tiedä miksi, mutta inspiroiduin tänään kurkkusalaatista, armeijasta ja tuosta uudesta Kiinasta tilaamastani paidasta. Siitä se sitten lähti, aloin vähän sotkemaan samalla kun join aamukahvia. Meikkaamisessa on se huono puoli, kun mulla on tällainen pieni työpiste, mistä suurimman tilan vie kaiuttimet ja läppäri, niin meikki sotkee sitten kaiken. Etenkin irtopuuteri on kettumainen kun leviää vähän ympäriinsä.


Käytin luomilla H&M:n oliivinvihreää luomiväriä ja täytyy sanoa, että yllätyin vähän pigmenttisyydestä. Mullahan on saman lafkan harmaa (löytyy tällä kertaa poskilta), jota oon testannut. On myös violetti, mutta ehkä teen sillä enskerralla jonkun Spyro-meikin. Toi vihreä tekee myös hauskan väriefektin mun sekasikiösilmille. Näissä kun on vihreää, harmaata ja sinistä niin pystyy hyvin väreillä leikittelemällä korostamaan tiettyä sävyä silmissä.



Paita on tosiaan Wishiltä, kokeilin tilata sieltä pari vaatekappaletta ja kolme sieltä tullut jo perille asti. Pitäisi postista hakea vielä pari pakettia niin sit taitaakin olla kaikki kasassa. Fiilistelin samalla uutta tatskaa, mihin sopi tää maastofiilis aika kivasti. Tosin se nyt hukkuu tonne varjojen sekaan. Parempaa kuvaa sitten kun se on valmis.



 Viimeksi puhuinkin erilaisten alastonkuvien tarkoitusperistä. Tai siitä fiiliksestä, mikä erityylisissä alastonkuvissa on. Tässä postauksessa on aika hyvin kahta erityyliä edustettuna, on sellasta hyvällä maulla perusvilauttelua ja sit vähän rohkeampaa, joidenkin mielestä ehkä jo rajojen ylitystä. Molemmissa kuitenkin päällä täysin samat vaatteet. Toisessa tosin vähän näkyy mahaa. Koska maha.


Joten, miten sä juot sun aamukahvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti