maanantai 7. maaliskuuta 2016

Hiustähti 2016: Hairmodel life



Nyt lauantaina oli se päivä, kun kaikki työ kerättiin yhteen ja Mari lähti näyttämään, mihin siitä on. Olin ihan jännänä jo pari päivää ennen, tajusin että täytyy vetää täysillä. Vaikkei ehkä uskoisi, niin mallilla on aika iso osa kisoissa. Pitää osata kävellä, pitää olla tarpeeks tyrkky ja myydä sitä tukkaa tuomareille. Yllä olevat kuvat on viimetorstailta, kun värjättiin vikan kerran. Hiukset oli kasvanut niin paljon, että tunsin Marin tuskan kun peilistä katsoi vaan tämmönen pallopää. Tiedättekö, kun hiukset kasvaa vaan kohtisuoraa sivuilta? Nyt ymmärrän mun pikkuveljen ikuisen ongelman.



Lähdettiin ajamaan Tampereelta kasin jälkeen, sitä ennen meikattiin Ilmiössä(seiskalta olin liikkeellä). Autossa oli väsynyttä ja jännittynyttä matkustajaa. Kaapelitehtaalla oltiin siinä 10.30 aikaan, kisa alkoi klo 11. Kerkesi pukemaan vaatteet, joita mulla riitti tosi paljon. Asuun kuului tollanen semipaljastava body (edestä nivuset vilkku ja selkä avoin), ylipolvensukat, korkkarit ja kukallinen kimono. Vähän tollasia japanese streetstyle viboja tuli tosta kokonaisuudesta, mutta mä tykkäsin. Vaikka sai varoa ettei häppärit tullu tiskille niin asu oli kaikessa seksikkyydessään äärettömän kiva. 


 Kisan jälkeen odoteltiin malttamattomina tuomiota, ketkä n.20 osallistujasta pääsee 10 parhaan joukkoon. Se on jo sijoitus itsessään. Kun Mari kuuli nimensä, oltiin molemmat iha liekeissä! Kerättiin kamoja ympäri tehdasta ja hypättiin muiden voittajien kanssa bussiin ja kohti Eero Kokon studiota, missä kuvattiin kaikista kuvat. Meitä oli Janne Kataja vastassa, en muistanut että kyseinen herra on noin äärimmäisen valovoimainen, räkätettiin ihan vedet silmässä sen jutuille. Tarjolla oli ruokaa ja juomaa, jälkimmäistä piti ihan toppuutella ettei tarjottaisi liikaa, pitihän sitä vielä lavalla pystyä kävelemäänkin!




Korjailtiin meikkiä ja vaatteita. Onneksi mulla oli addut mukana niin ei jalat jäätynyt. Tai mikään muu. Sitä luultiin osaksi asua, ja itseasiassa ihan sairaan kiva yhdistelmä tollanen naisellinen body ja kapeelahkaset kolmiraitaset. Pitää ehkä toteuttaa joskus!


 Kuvista tuli huikeita, saan niistä ainakin sen kisakuvan jossain kohtaa niin voin sitten laittaa sen tyrkylle. Nyt teidän täytyy vaan luottaa mun sanaan.




Studiolta lähdettiin muita aiemmin, sillä meillä oli neljän ihmisen kamat mukana ja ne piti saada hotellille. Lisäks Mari ja Amanda halusivat tietysti vaihtaa vähän gaala-asua päälle. Käytiin nesteyttämässä itseämme lisää ja laittautumassa. Itse vaihdoin bodyn päälle kynähameen ja korkkareiksi sirot avokkaat.



Lopputunnelmista mulla ei ole kuvia, mutta Mari sijoittui sijalle 3! Oltiin aivan liekeissä, molemmat ihan pihalla kun noustiin lavalle. Ilta oli huikea, meille oli vip-osasto lavan vieres mis oli ruokaa ja juomaa, yllättäen niin paljon kun jaksoi juoda. Piti lähteä johonkin Helsingin yöhön mutta hyvä ettei lähdetty, mentiin yhdeltä hotellille ja siinä sit hiljalleen porukka hiipui untenmaille. Käsittämätön järjestely Cutrinilta, tosi mukavat bileet ja ohjelma (löyty zumbaa ja salsaa, jota tanssittii laval si iha kympil). Ihana kokemus, onneksi pääsin näihin mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti