torstai 24. maaliskuuta 2016

Dawn of justice- make up




Kävin eilen katsomassa serkkuni kanssa kauan odotetun Batman v. Superman- elokuvan. Batman on ollut pienestä asti yksi suosikki supersankareistani, mutta myös Superman on alkanut kiinnostamaan hahmona. Molemmissa on se oma hohtonsa ja mikä onkaan parempaa kuin lempparihahmot samassa elokuvassa! Mitään elokuva-arvostelua en tästä postauksesta aikonut tehdä, mutta pakko hieman todeta pari mielipidettä kuitenkin kun ollaan aiheen ytimessä.

Eli jos et tahdo spoilautua, älä lue pidemmälle!



Elokuva alkoi todella mahtipontisesti, olin heti aivan kananlihalla ja Hans Zimmer ei pettänyt soundtrackeillään taaskaan. Niitä oon tässä koko päivän kuunnellut... Mukavan sopivasti avattiin molempien hahmojen taustoja, sen enempää toista väheksymättä. Hyvin saatu myös jatkumo Man of steel- elokuvasta.


Elokuva oli visuaalisesti mieletön, todella hyviä yksityiskohtineen kaikkineen, mutta juonellisesti muutama kohta oli sellainen, että en oikein osannut sanoa mistä oli kyse. Elokuvan nähneet ehkä tietävät mistä puhun. Vähän puhuttiin serkun kanssa, että mahdollisesti muutama kohta voisi olla viitettä esimerkiksi jatko-osaan. Mutta joka tapauksessa, elokuva alkoi vahvasti, puolessa välissä oli jotain kummallista mistä ei oikein ottanut selvää, loppu oli eeppinen, jokseenkin ehkä hieman pitkitetty. Kokonaisuus kuitenkin niin  vahva ja täytti odotukset, etten antanut parin miinuksen haitata.



Ja koska tätä elokuvaa on niin paljon odotettu ja hehkutettu, päätin tehdä siitä inspiroituneen meikin. Batmanin synkkyyttä, Supermiehen ja Wonderwomanin värimaailmoja. Kaikki ahdettuna samaan meikkiin. Oon aika tyytyväinen tohon siniharmaaseen sävyyn, jonka sain luotua luomille. Se on kuin suoraa elokuvan postereista tai Supermanin puvusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti