perjantai 8. huhtikuuta 2016

Day in Tallin


Oltiin uuden työporukan (tai osan porukan) kanssa Tallinnan reissulla! En oo ihan hetkeen käynyt missään ulkomailla, muuta kuin risteilyillä, joten oli tosi virkistävää. Reissu oli hyvin ruoan täyteinen ja sen kruunasi Kevin Murphyn Inspire me- näytös, jonka vuoksi koko reissulle lähdettiinkin.


Lähdettiin Eckerö linella Helsingistä aamulla, jonne oltiin ensin menty bussilla neljältä aamulla. Oli aika hulvatonta, väsymys oli niin kova että vaan nauratti koko ajan.

Hotellina meillä oli Viru hotellin vieressä oleva Estoria, joka osoittautui tosi kivaksi hotelliksi! Palvelu pelas ja huone oli viihtyisä.




Vietiin tavarat hotellille ja päätettiin lähteä vähän kiertelemään. Meillä oli siinä muutama tunti ennen näytöstä, joten käytiin parit vaatekaupat läpi (josta mulle löytyi muutama paita) ja tietysti Superalko. Seikkailtiin sen jälkeen tiemme takaisin hotellille.



Käytiin hotellin alakerrassa sijaitsevassa Amarillossa syömässä, oli sen verran nälkä kun aamupala oli viimeksi syöty laivalla.



Ruoat ahmittiin napoihin ja mentiin kiireellä hotellihuoneeseen laittautumaan. Mulla oli aika huonosti mitään vaatetta mukana, mutta mentiin tosi pelkistetyllä fiiliksellä, eli tolla pitkällä neulemekolla ja bootseilla.

Kevinin tapahtumasta postaan teille erikseen, sieltä tuli niin paljon kuvamateriaalia! Olkaahan kuulolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti