torstai 21. tammikuuta 2016

Join the darkside




Jostain syystä oon nyt inspiroitunut kamalasti Starwarseista ja koska oon kamppaillut tässä oman darksideni kanssa tovin niin on tuo pimeäpuoli kiehtonut myös sillä saralla. Jedit on siistejä ja sithit on siistejä ja koen olevani puolet ja puolet molempia. Se kumpi puoli sitten kulloinkin on enempi vallassa, riippuu täysin päivästä.

Tummat vaatteet, erilaiset poolokaulusviritelmät, kaavut, nahka ja nyörit on alkanut kiinnostamaan pukeutumisessa ihan arkenakin. Androgyyniys ja kuitenkin ihonmyötäisten vaatteiden tuoma seksikkyys on kiehtovia kombinaatioita, joista inspiroidun lähes päivittäin.



Tein tuossa eilen ensimmäisen vedoksen tällaisesta hieman synkemmästä ja no, ehkä vähän taiteellisemmasta meikistä. En oo vastaavanlaista koskaan kokeillut ja mielestäni onnistuin tässä aika kivasti. Tämän olisi siis tarkoitus tulla yksiin Starwars-aiheisiin kuvauksiin. Alla hieman listaa käytetyistä tuotteista. Käytin roiskeisiin ihan vain vettä ja mustaa Grimasin luomiväriä, mutta pitää hakea sitä Grimasin sellaista nestettä jolla saa luomiväreistä tehtyä kivammin kaikkea liner-juttua ja se sopii paremmin tohon roiskimiseenkin. Saa vähän intensiivisempää roisketta.




Pohja
Oriflame BB light
Grimas make up powder
Grimas camouflage meikkivoide G1
Nyx blush sävyssä Taupe
E.l.f highlight&contour tummin ruskea sävy

Kulmat
Anastasia Beverlyhills brow dip pomade dark brown

Silmät
Grimas luomivärit musta, tummaruskea, valkoinen
H&M eyeshadow harmaa
Isadora 50 matte chocolates- paletin keskimmäinen ruskea
Roiskeet Grimasin musta luomiväri + vesi
Alaripsissä Lorealin million lashes ripsari

Huulet
Nyx matte lipstick sävyssä Siren
Rimmel lasting finish huulipuna mustana (Fergie- sarjasta)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti